Gratis naar ‘Een Gemiste Kans’!

afbeelding zonder beschrijving

Op 5 maart buigen Bart Somers, Marc Reynebeau en Bert Kruismans zich over de vraag: Wat als Nederland en België in 1830 niet uit elkaar zouden zijn gegaan?

Dan zouden we nu onze 200ste verjaardag vieren. En hoe zou ‘ons land’ er dan uitzien? Met een expoticket van Uw toren is niet af mag je alvast gratis mee fantaseren!

In het kader van Hollandse Maatjes organiseren het Vlaams-Nederlands Huis deBuren en mmMechelen Feest een open debat met deze drie tenoren in de Stadsschouwburg. Meer informatie vind je alvast hier.

Gebalde lezingen, een korte reflectie van burgemeester Bart Somers, een ontwapenend debat, én een nieuw volkslied, dat is wat je kan verwachten die avond. Als je houdt van een stevige uitdaging, van verleden en toekomst, waarheid en fictie, noteer deze datum dan zeker in jouw agenda.
Ben je in het bezit van een expoticket voor Uw toren is niet af? Dan heb je geluk, want op vertoon van dit ticket kan je GRATIS naar het debat. Ga met je ticket naar de UiTbalie en reserveer je plaatsje snel!

Een initiatief van het Vlaams-Nederlands Huis deBuren en mmMechelen Feest
In het kader van Hollandse Maatjes en BesteBuren

Enkel geldig voor boekingen aan de UiTbalie op vertoon van een expo ticket. Voor deze actie is online reserveren niet mogelijk.