Warm aanbevolen: interieur en design

afbeelding zonder beschrijving

De afdeling Interieur & Design van de Thomas More Hogeschool is intussen al kind (of student) aan huis in onze expo en hun bijdrage wordt zeker gesmaakt.

Voor wie zin heeft in meer is er goed nieuws: ze organiseren nog enkele boeiende activiteiten dit voorjaar die wij warm kunnen aanbevelen!

Je kan kiezen uit een fraai aanbod van lezingen, kortlopende lessenreeksen en workshops voor professionals en andere geïnteresseerden in interieurvormgeving, meubelontwerp en design. Zo staat er een introductie over Rietveld en De Stijl op het programma en kan je daarna zelf aan de slag om je meubel – de kratstoel van Rietveld – uit te tekenen in vectorworks en te maken in het atelier en werkhuis.

Tijdens het Open Atelier kan je je eigen ontwerp maken in hout-kunststof-staal én met hun uitgebreid arsenaal aan gereedschap en machines, waaronder een lasercutter en 3D-printer.

Wil je meer historische achtergrond dan is de lezingenreeks over wolkenkrabbers misschien je dada. Of wat dacht je van een inleiding in de wereld van kleur, een lessenreeks waar je op het einde in staat bent om zelf een kleuradvies te presenteren? Succes bij de vrienden verzekerd!

Meer informatie over de activiteiten vind je hier.